Spoedlijn • bel direct

085 - 13 043 93

Aanbeveling voor aanpak klachten bij whiplash

De folder "zo herstelt u het beste van nekklachten na een verkeersongeval" biedt nuttige informatie over effectieve behandelingen voor nekklachten en waarschuwt voor behandelingen die niet werken. Het delen van deze folder aan het begin van de letselschadebehandeling kan bijdragen aan een sneller herstel van de slachtoffers.

Om benadeelden gemakkelijk te informeren over het herstelproces bij whiplashklachten, hebben VU en UMCG in samenwerking met medisch adviseurs een informatieve folder opgesteld, getiteld: "Zo herstelt u het beste van nekklachten na een verkeersongeval."

De folder biedt nuttige informatie over effectieve behandelingen voor nekklachten en waarschuwt voor behandelingen die niet werken. Het delen van deze folder aan het begin van de letselschadebehandeling kan bijdragen aan een sneller herstel van de slachtoffers.

Daarnaast wijst de folder op het belang van beweging voor herstel en adviseert het over nuttige behandelingen, terwijl het ook behandelingen benoemt die niet worden aanbevolen. Ook geeft het beknopte informatie over pijnstillers en verwijst het naar de website Contact Helpt voor ondersteuning bij emotioneel herstel na een ongeval.

Werkzaam in:

>Den Haag
> Utrecht
> Groningen
> Maastricht
> Zwolle
> Rotterdam
> Amsterdam
> Zuid-Holland

Contact 

Haagse Hof - Parkstraat 83
2514 JG  DEN HAAG
Nederland

085 13 043 93
info@onnaletselschade.nl
www.onnaletselschade.nl