Spoedlijn • bel direct

085 - 13 043 93

Letselschade advocaat of letselschade jurist?

Bijna 95 % van alle letselschadezaken wordt buiten de rechtbank om opgelost. De reden hiervoor is dat een traject via de rechter vaak jaren duurt en zeer kostbaar is terwijl de uitkomst van een dergelijk traject altijd onzeker is.

De werkzaamheden van een advocaat of een letselschadejurist zijn identiek. Alleen in het geval dat er geprocedeerd moet worden én het financieel belang in de zaak meer bedraagt dan € 25.000,- zal Onna samen met jou een advocaat kiezen die de procedure bij de rechtbank voert. De inhoudelijke behandeling blijft dan bij Onna.

Voor arbeidsongevallen zal Onna in alle gevallen zelf procederen.

Bij Onna Letselschade geef je je letselschadezaak uit handen aan ervaren juristen die jaren lange ervaring hebben. Zij zorgen ervoor dat je letselschade op correcte efficiënte wijze wordt behandeld. Onna streeft daarbij naar een optimaal resultaat. Dit betekent dat wij tot het uiterste gaan om tot een akkoord te komen met de aansprakelijke partij en daarmee een maximale schadevergoeding voor je letselschade kunnen realiseren.

Onna Letselschade kan er samen met jou voor zorgen dat je zaak wordt behandeld zoals jij dat wilt! Hiervoor werken wij samen met meerdere partners die o.a. een medische- en arbeidsdeskundige achtergrond hebben. Samen staan we sterk!

Er zijn mogelijkheden...
bel gewoon voor antwoord
op jouw vragen: 085 13 043 93

Doe onze gratis letselcheck en ontvang direct advies

Werkzaam in:

>Den Haag
> Utrecht
> Groningen
> Maastricht
> Zwolle
> Rotterdam
> Amsterdam
> Zuid-Holland

Contact 

Haagse Hof - Parkstraat 83
2514 JG  DEN HAAG
Nederland

085 13 043 93
info@onnaletselschade.nl
www.onnaletselschade.nl