Spoedlijn • bel direct

085 - 13 043 93

Kunt u mijn zaak overnemen van mijn huidige belangenbehartiger / advocaat?

Heeft u twijfel over de wijze waarop uw zaak wordt behandeld?
Soms kan het gebeuren dat de behandeling van uw zaak niet gaat zoals u dat hebt verwacht. De oorzaken hiervan kunnen divers zijn. U kunt het gevoel hebben dat uw belangenbehartiger of uw rechtsbijstandsverzekeraar niet op een lijn met u staat, dat er niet genoeg tijd aan uw zaak wordt besteed of u heeft geen vertrouwen meer in uw belangenbehartiger.
De afhandeling van de letselschade is in alle opzichten zwaar voor u. Daarom is het heel belangrijk dat u een belangenbehartiger heeft waar u volledig op kunt bouwen en die u blindelings kunt vertrouwen. Als dit niet het geval is, dan is het beter om een andere belangenbehartiger te nemen.

Bij Onna Letselschade werken deskundige en ervaren letselschadejuristen met jarenlange ervaring. De kwaliteitstaat bij Onna voorop. Onze collega’s staan ingeschreven in Register Letselschade van Stichting De Letselschade Raad, zijn NIVRE Register Expert Personenschade (NIVRE-re) en lid van NIS (Nederlans Instituut van Schaderegelaars). Onna werkt conform de Gedragscode Behandeling Leselschade.

Wij zorgen er voor dat dit gratis en netjes wordt geregeld.

Heeft u geen belangenbehartiger maar u wilt een advies?
Het is ook mogelijk dat u geen belangenbehartiger heeft maar u wel wilt weten of de zaak juridisch goed verloopt en de verzekeraar u betaalt waar u recht op heeft.

Overstap is niet altijd nodig na een advies van Onna 
U kunt altijd contact met ons opnemen en uw zaak voor aan ons voorleggen. Wij zullen u kosteloos van advies voorzien. Soms heeft u voldoende aan een advies en kunt u de zaak voortzetten met uw huidige belangenbehartiger of (rechtsbijstand)verzekeraar. Het is niet altijd nodig om over te stappen. Wij zullen u dan adviseren om bij uw huidige belangenbehartiger te blijven.

Hoe werkt een second opinion?
Om u goed te kunnen adviseren zullen we soms van u dossierstukken nodig hebben. In dat geval zullen we dat met u bespreken. Na het bestuderen van de nodige stukken en nadat we met u uitgebreid over hebben gesproken, zullen wij u adviseren wat u het beste kunt doen.

Second opinion, advies en overstap zijn kosteloos 
Over de kosten hoeft u zich geen zorgen te maken; onze hulp is kosteloos. Voor Onna is belangrijk dat u goed wordt geadviseerd en geïnformeerd voordat u besluit over te stappen.

Er zijn mogelijkheden...
bel gewoon voor antwoord
op jouw vragen: 085 13 043 93

Doe onze gratis letselcheck en ontvang direct advies

Werkzaam in:

>Den Haag
> Utrecht
> Groningen
> Maastricht
> Zwolle
> Rotterdam
> Amsterdam
> Zuid-Holland

Contact 

Haagse Hof - Parkstraat 83
2514 JG  DEN HAAG
Nederland

085 13 043 93
info@onnaletselschade.nl
www.onnaletselschade.nl