Spoedlijn • bel direct

085 - 13 043 93

Chantal van den Berg, Monique Bloos en Zany Hoogendijk-Salatovic (vlnr)

Hallo Ad,

Wat leuk dat je interesse hebt in wat Onna Letselschade te bieden heeft.

Wij zijn Zany, Monique en Chantal; de juristen van Onna Letselschade.
Onna is in 2017 opgericht door Zany Salatovic, toen zij er voor koos niet langer meer de kant van de verzekeraar te vertegenwoordigen, maar zich liever te willen inspannen voor het slachtoffer. Anno 2024 heeft onze organisatie 3 ervaren letseljuristen en kenmerkt zich door betrokkenheid bij de slachtoffers, een platte organisatie structuur en een efficiënte backoffice. Hierdoor is Onna met een klein hecht team in staat om zaken vaak naar volle tevredenheid voor onze cliënten af te ronden.
Waar zien wij nu precies voordelen van een mogelijke samenwerking?

Primair zal een prettige afhandeling van een letselschade ook direct invloed hebben op hoe uw advies door client wordt beoordeeld. Onze afhandeling kenmerkt zich onder andere door:
 1) Juridische bijstand: Onna beschikt over ervaren juridische professionals die hun cliënten optimaal kunnen ondersteunen én helpen bij het claimen van hun rechtmatige vergoedingen.
2) Persoonlijke aandacht: Door de platte organisatie structuur kunnen cliënten rekenen op persoonlijke aandacht en één vast aanspreekpunt gedurende het hele proces. Deze persoonlijke aandacht leidt tot een betere klanttevredenheid.
3) Tijd- en kostenbesparing: Efficiënte claimsafhandeling en het verminderen van onnodige juridische procedures resulteren in aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen voor zowel uw bedrijf als uw cliënten.
4) Expertise: Wij beschikken over specialistische kennis en ervaring in het afhandelen van letselschadeclaims. Dit resulteert in een snellere en nauwkeurigere behandeling van dossiers.
5) Onderhandelingsvaardigheden: Onze ervaren juristen kunnen optimale resultaten behalen bij het onderhandelen van claims, wat de tevredenheid van uw cliënten vergroot.
Naast de case-inhoudelijke letselzaken beschikken wij vanzelfsprekend ook over een uitgebreid netwerk aan juristen met (andere) specialisaties zoals fiscaal, sociaal of arbeid recht. Zo kunnen we je binnen ons eigen netwerk direct doorverwijzen naar het specialisme waar je op dat moment behoefte aan hebt. Handig toch?

Wij zullen binnenkort even telefonisch contact met je opnemen zodat we even kennis kunnen maken en wellicht een 25 minuten koffie afspraak inplannen. Dat maakt het wel zo persoonlijk.

Ons team

Onna Letselschade

Het doel van Onna Letselschade is om u met onze persoonlijke aanpak, juridisch bij te staan in de  afhandeling van uw letselschade. U heeft immers te maken met vaak zeer ingrijpend lichamelijk letsel.

Zany
 06-248 966 16 
z.hoogendijk@onnaletselschade.nl

Als belangenbehartiger ben ik niet alleen een jurist maar ook medemens die goed kan luisteren en meedenken.

Chantal
06-418 818 38
c.vandenberg@onnaletselschade.nl

Ik zal altijd door het vuur gaan voor mijn cliënten; tegelijk krijgen zij van mij ook een realistisch beeld van hun zaak.

Monique
06-538 138 04
m.bloos@onnaletselschade.nl

Ik help je bij het beantwoorden van jouw vragen door goed naar je te luisteren en samen een plan te maken.

Werkzaam in:

>Den Haag
> Utrecht
> Groningen
> Maastricht
> Zwolle
> Rotterdam
> Amsterdam
> Zuid-Holland

Contact 

Haagse Hof - Parkstraat 83
2514 JG  DEN HAAG
Nederland

085 13 043 93
info@onnaletselschade.nl
www.onnaletselschade.nl