Spoedlijn • bel direct

085 - 13 043 93

Blogs en Publicaties

Aanpassing richtlijnen Letselschade raad 

Een viertal richtlijnen wordt op 1 januari 2021 geindexeerd door de Letselschade Raad. 
Het gaat om de volgende richtlijnen:

- Huishoudelijke Hulp 
- Zelfwerkzaamheid
- Ziekenhuis- en revalidatiedaggeldvergoeding en 
- Studievertraging

Meer lezen

Een (arbeids)ongeval zit in een klein hoekje

In Nederland vonden in 2019 93.000 arbeidsongevallen plaats die dusdanig zwaar waren dat werknemers ten minste vier dagen niet konden werken. Dat zijn er vrijwel net zoveel als in de twee jaar daarvoor, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van cijfers van de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden

Meer lezen

Luister naar de wens van het slachtoffer

Regelmatig krijg ik de vraag of ik een letselschade wil overnemen omdat een slachtoffer niet tevreden is over zijn huidige belangenbehartiger. Zo ook een paar maanden geleden. Ik werd gebeld door een vriendin van het slachtoffer. Ze had onze advertentie gezien en vertelde dat een goede vriend van haar niet meer weet wat hij moest doen. 

Meer lezen

Gladheid 

Als je een ongeluk krijgt door gladheid dan kun je onder omstandigheden de wegbeheerder aansprakelijk stellen. Het is wel erg lastig om te bewijzen dat de wegbeheerder aansprakelijk is. 

Het is belangrijk dat je op de plaats van het ongeval zoveel mogelijk bewijsmateriaal verzamelt. Als er getuigen zijn, vraag dan om hun gegevens.  Maak ook foto’s van de schade en de situatie op de weg. 

Heb je een vraag over dit onderwerp of bent je benieuwd wat wij voor jou unnen betekenen, bel dan met 085-130 43 93 of stuur een e-mail naar info@onnaletselschade.nl

Smartengeld 
€ 350.000

Op 24 december 2020 heeft de rechtbank Rotterdam aan een slachtoffer € 350.000 aan smartengeld toegekend. 

Het slachtoffer werd door een bekende in zijn eigen woning dermate zwaar mishandeld dat het slachtoffer in coma belandde. 

Heb je een vraag over dit onderwerp of bent je benieuwd wat wij voor jou unnen betekenen, bel dan met 085-130 43 93 of stuur een e-mail naar info@onnaletselschade.nl

Vanaf 1 december zal Chantal van den Berg toetreden als partner bij ONNA Letselschade. We zijn heel blij met nog een zeer kundigr, gedreven en betrokken collega bij ONNA. Welkom Chantal!

 

'Auto Eendje Boompje'

Het zou je maar overkomen: je bent onderweg naar huis en plotseling steekt er een groep eenden over. In een fractie van een seconde besluit je te remmen en verlies je de macht over het stuur. 

Meer lezen

Motorrijden en letselschade

Bij mooi weer willen we graag naar buiten om een rondje op de motor te rijden. Je wilt van  de prachtige natuur en mooie weggetjes dat ons land rijk is genieten. 

Meer lezen

Bijstandsuitkering en letselschade

Het kan gebeuren dat je een bijstandsuitkering ontving voordat je betrokken raakte bij een ongeval.  

Meer lezen

Wetsvoorstel Affectieschade aangenomen

Deze wet gaat in per 1 januari 2019. Een vergoeding van affectieschade komt te liggen tussen de € 12.500 en 20.000 en dient betaald te worden door de aansprakelijke partij

Meer lezen

Whiplash en lage snelheid

Het komt regelmatig voor dat verzekeraars een Delta V onderzoek instellen bij aanrijdingen met lage snelheid.

Meer lezen

Top 5 ernstige ongevallen op de werkvloer

Wat zijn de meest voorkomende ernstige ongevallen op de werkvloer in Nederland? En wat zijn de verhalen achter deze ongevallen: de oorzaken? Een overzicht van de top 5 ernstige ongevallen in een notendop.

Meer lezen
Werkzaam in:

>Den Haag
> Utrecht
> Groningen
> Maastricht
> Zwolle
> Rotterdam
> Amsterdam
> Zuid-Holland

Contact 

Haagse Hof - Parkstraat 83
2514 JG  DEN HAAG
Nederland

085 13 043 93
info@onnaletselschade.nl
www.onnaletselschade.nl