Spoedlijn • bel direct

085 - 13 043 93

Referenties

Bij Onna Letselschade behandelen wij uw letselschade altijd met een grote betrokkenheid. Uw belang staat voor ons dan ook voorop..

Wij praten liever niet over hoe ver we voor een client gaan en hoe snel er voorschotten zijn betaald nadat wij de behandeling van andere behandelaars hadden overgenomen.

In plaats daarvan als referenties wat lieve woorden, kaartjes en bloemetjes die wij ontvingen van enkele van onze zeer tevreden clienten.

Zes jaar lang ben ik bijgestaan door Zany Hoogendijk voor een ongeval met dood tot gevolg. Altijd zeer open,  behulpzaam en enorm betrokken. Juridisch enorm vaardig, weet precies welke weg te bewandelen en vergeet daarbij nooit het belang en vooral het gevoel van de cliënt hierbij. Een enorm mensenmens met een groot hart. Zonder haar en zonder haar medewerkers was ik nooit zo ver gekomen. Een goed einde van de zaak was in mijn geval niet mogelijk, maar hoe deze zaak uiteindelijk is afgehandeld verzacht de pijn iets. Niets dan lof wat mij betreft!

Marianne

Goedendag

Ik had een bedrijfsongeval gehad in november 2018, waarbij ik 150 kg op mijn hoofd had gekregen.

En door een collega heb ik de telefoon  gepakt en toch maar gebeld.

Daar was ik heel blij mee want ik kwam met Zany in aanraking van Onno Letselschade, daar ben ik echt super door geholpen, en met Winnock in Zwolle daar ben ik ook super door geholpen en een arbeidsdeskundige van Onno Letselschade heb ik toch alles overleefd.

Nu is het wel een paar jaar verder, maar heb toch weer werk gevonden en met het geld van de letsel erbij kan ik mijn arbeid afmaken tot dat ik met pensioen ga dat duurt gelukkig ook nog een paar jaar.

Iedereen die mij geholpen heeft ben ik zeer dankbaar, en in het bijzonder Zany Hoogendijk

Jannie Z.

Ik ben in hele traject na mijn ongeluk bijgestaan door Zany (Onna letselschade)

De communicatie tussen ons was heel goed en voor al duidelijk. Ook reageert zij heel snel als je zit met bepaalde vragen.

Kortom: topjurist heel blij mee.

Raad haar zeker aan!!

Nouhaila A.

Dhr. Floch was betrokken geraakt bij een aanrijding

"Ik ben zeer te spreken over de wijze waarop Zany de zaak heeft behandeld, zoals zij mij begeleid en geinformeerd heeft. Dit heeft er toe geleid dat vijf jaar later deze zaak tot een goed einde is gekomen waarvoor nogmaals mijn hartelijke dank.

Ik wil U nogmaals bedanken voor het werk dat U verricht heeft. En wij zijn heel blij met de uitkomst."

Deskundig advies en begeleiding. Goede en snelle communicatie.

Ali 

Ik ben tevreden met Onnaletsel schade

Omar 

Bekijk ook onze reviews op Legalista:

Werkzaam in:

>Den Haag
> Utrecht
> Groningen
> Maastricht
> Zwolle
> Rotterdam
> Amsterdam
> Zuid-Holland

Contact 

Haagse Hof - Parkstraat 83
2514 JG  DEN HAAG
Nederland

085 13 043 93
info@onnaletselschade.nl
www.onnaletselschade.nl