Spoedlijn • bel direct

085 - 13 043 93

Monique Bloos

Nivre register-expert

Ik ben Monique Bloos. Na een periode van 11 jaar gewerkt te hebben voor een verzekeringsmaatschappij werd ik begin 2019 gevraagd om als belangenbehartiger te gaan werken. Vanaf mei 2019 behartig ik de belangen van slachtoffers, en het mooie aan de “andere kant” is dat je echt naar slachtoffers kunt luisteren. Hoe krijg je jouw leven weer op de rails en welke middelen zijn nodig om dit voor elkaar te krijgen? Maar de belangrijkste vraag is, wat wil je zelf? Heb je hulp nodig om jouw leven weer op te pakken of regel je het liefst alles zelf?

Ik help je bij het beantwoorden van deze vragen door goed naar je te luisteren en samen een plan van aanpak te maken. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de verzekeraar ook denkt in oplossingen en dat we uiteindelijk met elkaar tot een afwikkeling komen waarbij jij een goed gevoel hebt.

Een van mijn belangrijkste karaktereigenschappen is positief denken. Deze eigenschap vind ik erg belangrijk als we naar jouw toekomst kijken. ONNA letselschade wil echt het verschil maken ten opzichte van andere kantoren door het slachtoffer “centraal” te stellen.

Bel mij
Werkzaam in:

>Den Haag
> Utrecht
> Groningen
> Maastricht
> Zwolle
> Rotterdam
> Amsterdam
> Zuid-Holland

Contact 

Haagse Hof - Parkstraat 83
2514 JG  DEN HAAG
Nederland

085 13 043 93
info@onnaletselschade.nl
www.onnaletselschade.nl