Over Onna Letselschade

ONNA helpt u verder

Drijvende kracht achter Onna Letselschade is Zany Hoogendijk-Salatovic.

Onna Letselschade heeft een samenwerkingsverband met gelijkgestemde belangenbehartigers (www.justiz.nl) en handelt onder de naam Justiz Letselschade. Hierdoor kan een landelijke dekking in verschillende letselschade zaken kan worden gegarandeerd. Daarnaast kan indien noodzakelijk met collega’s worden overlegd om zo een effectieve, juiste aanpak van uw zaak te garanderen.

Dit zeggen andere over Onna letselschade

“Na mijn studie Nederlands recht in 2001, ben ik als letselschadejurist begonnen bij de verzekeringsmaatschappij Onderlinge 's-Gravenhage. Al snel wist ik dat ik ooit als zelfstandig ondernemer slachtoffers wilde gaan helpen. Enkele jaren daarna ben ik als letselschadejurist bij Klaverblad Verzekeringen gaan werken. Na eerst een aantal jaren aan de kant van de verzekeraar te hebben gewerkt, maakte ik vervolgens de overstap naar belangenbehartiger. 

Als belangenbehartiger ben ik niet alleen een jurist maar ook medemens die goed kan luisteren en meedenken; een rol die goed bij mij past. Mijn doel is om mijn cliënten door deze moeilijke periode in hun leven heen te helpen. Het logo van Onna weerspiegelt dan ook mijn opvatting over mijn rol als belangenbehartiger; ondersteunen en verder helpen. 

Een letselschadezaak is vaak ingrijpend en brengt veel veranderingen mee. Ik kan mijn clienten hun gezondheid niet terugbrengen, maar ik kan ervoor zorgen dat ze krijgen waar ze juridisch recht op hebben."

Chat