Spoedlijn • bel direct

085 - 13 043 93

Ongeval overkomen?
Doe onze gratis letselcheck en ontvang direct advies
Ongeval overkomen?

Onna Letselschade is gespecialiseerd in het geven van advies en het claimen van een schadevergoeding. De behandeling van uw zaak kunnen wij gratis aanbieden.

De aansprakelijke partij moet naast uw schade ook de kosten betalen die u maakt om uw gelijk te krijgen. Rechtshulp is een onderdeel van de totale schadevergoeding.

Ontdek uw recht op schadevergoeding!

Letsel bij verkeersongevallen kan zeer ernstig zijn; zeker als u als voetganger of fietser wordt geraakt door een auto.

Wanneer u bij een verkeersongeval dat veroorzaakt is door iemand anders letselschade heeft opgelopen is de kans groot dat u recht heeft op een vergoeding. 

Start de Letselscheck

Bij Onna Letselschade geef je je letselschadezaak uit handen aan ervaren juristen die jaren lange ervaring hebben. Zij zorgen ervoor dat je letselschade op correcte efficiënte wijze wordt behandeld. Onna streeft daarbij naar een optimaal resultaat. Dit betekent dat wij tot het uiterste gaan om tot een akkoord te komen met de aansprakelijke partij en daarmee een maximale schadevergoeding voor je letselschade kunnen realiseren.

Onna Letselschade kan er samen met jou voor zorgen dat je zaak wordt behandeld zoals jij dat wilt! Start hieronder de Letselschade check en ontdek vrijblijvend jouw mogelijkheden:

Er zijn mogelijkheden...
bel gewoon voor antwoord
op jouw vragen: 085 13 043 93

Werkzaam in:

>Den Haag
> Utrecht
> Groningen
> Maastricht
> Zwolle
> Rotterdam
> Amsterdam
> Zuid-Holland

Contact 

Haagse Hof - Parkstraat 83
2514 JG  DEN HAAG
Nederland

085 13 043 93
info@onnaletselschade.nl
www.onnaletselschade.nl